Zakelijke Fotoshoot - de Hippe Doos

Een zakelijk fotoshoot in samenwerking met de Hippe Doos op de prachtige locatie Fabriek Zuidermeer. Meerdere ondernemers hebben de handen in één geslagen en er weer een mooi project van gemaakt. Met dank aan alle modellen: Joyce en Jayden, Shirley en Yara, Vajen en Bobbi, Thijs en Daan, Sofie en Bobbi, Patty en Lola, Juna en Mason & Amanda en Elize

Lees meer »

Model Search

Jouw ingestuurde gegevens en foto’s worden uitsluitend voor de oproep gebruikt waar je je voor hebt aangemeld. We nemen contact als je geselecteerd bent. Omdat we altijd zoveel aanmeldingen ontvangen, kunnen we helaas niet iedereen een persoonlijke reactie sturen.

Lees meer »

Newborn fotoshoot baby Saar

Vandaag deel ik met jullie wat je kan verwachten bij een lifestyle newborn fotoshoot. Met dit keer baby Saar in de hoofdrol.Tijdens de zwangerschap nam Carola (mama van baby Saar) contact met mij op. Ik had al een aantal keer wat productfotografie voor haar bedrijf Hip&Mama Box mogen verzorgen en vroeg mij of ik ook de newborn fotoshoot wilde gaan doen. We spraken af om contact te houden en zodra Saar werd geboren stuurde ze mij een berichtje zodat we gelijk een afspraak in konden plannen.

Lees meer »

Babynieuws Jorian en Shirley

Eigenlijk verraad de titel van deze blog al wat voor een shoot ik vandaag met jullie wil delen. Namelijk de zwangerschapsaankondiging van Jorian en Shirley. Samen met hun prachtige dochter Yara spraken wij af bij de Soester duinen.

Lees meer »

Brett en Maddy

Begin mei mocht ik grote broer Brett en kleine zus Maddy fotograferen. De liefde tussen broer en zus is prachtig om te zien en zo puur. Uiteraard hier en daar lekker ondeugend. Maar daar zijn het kinderen voor. Ik heb er van genoten ze te mogen fotograferen.

Lees meer »

Welkom bij Fotografie Petit

Leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van Fotografie Petit.Je bent nu bij het onderdeel blog. In dit onderdeel neem ik jullie mee in onze wereld van fotografie.Ik zal hier verhalen delen van wat we hebben mee gemaakt en foto's plaatsen van de shoots.Uiteraard worden er alleen foto's geplaatst wanneer ik toestemming heb van de persoon die op de foto staat, of de ouder/verzorger hiervan.

Lees meer »