Familie fotografie

Onze werkwijze.

 

Voorbereidingen.

Familie fotografie, een mooie foto van het samen zijn. Ben je op zoek naar de perfecte familie foto om misschien wel cadeau te doen, voor boven de bank, of gewoon om deze momenten voor altijd vast te laten leggen. Lifestyle familie fotografie is een ruim begrip. Daarom is het ook erg belangrijk om de wensen en verwachtingen te bespreken. Fotografen gebeurt op locatie of gewoon bij de klant thuis. Dit is in overleg. Per mail kunnen we alles bespreken en er zo een perfect pakket van maken. 

Tijdens de fotoshoot.

Leggen we de nadruk op het samen zijn. We maken spontane foto's in verschillende settings. Er zullen solo en samen opnames gemaakt worden. En verschillende combinaties van personen zijn mogelijk. We streven naar een ongedwongen sfeer waarin plezier en liefde centraal staan. Uiteraard worden er poseer adviezen gegeven. In sommige gevallen wordt er gebruik gemaakt van een lichtscherm, verder maken we altijd gebruik van daglicht. 

 

Wat gebeurt er na de shoot?

Wij gaan de gemaakte opnames verwerken. Hierbij wordt er gekeken naar kleurechtheid en of de huidtinten juist zijn.
Indien nodig kan er een kleine aanpassing gedaan worden in Photoshop. Binnen 14 dagen ontvang je van ons een link naar de persoonlijke foto gallery met de bijbehorende toegangscode. Hier vind je de gemaakte opnames en mag er een keuze gemaakt worden welke foto's je wil ontvangen in hoge resolutie.