Kinder fotografie

Onze werkwijze.

 

Voorbereidingen.

Wat is er mooier dan de puurheid, de echtheid van een kind. Ik leg de periode van kind zijn graag op een natuurlijke manier voor jullie vast. Een kind moet gewoon kind zijn, ook op een foto. Heb jij/jullie een goed gevoel bij Fotografie Petit, stuur dan een mail of vul ons contact formulier in voor het maken van een afspraak. Samen gaan we kijken naar een passende datum en tijd. Uiteraard bespreken we jullie wensen maar spreken wij ook onze adviezen uit. Het is heel belangrijk dat we samen het perfecte team gaan vormen om het eindresultaat perfect te laten zijn.

 

Tijdens de fotoshoot.
Gaan we nogmaals beginnen het het bespreken van jullie wensen en verwachtingen. We kijken hoe het kindje op ons reageert en gaan eerst even spelen, gewoon even contact maken. Hiervoor nemen we even de tijd. Het is belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit zorgt voor een fijne ontspannen sfeer. Wij vinden het prettig om gebruik te maken van lichte kleuren en pastel tinten dit geeft een mooie frisse foto. Maar uiteraard staan we ook open voor andere ideeën.

 

Wat gebeurt er na de shoot?

Wij gaan de gemaakte opnames verwerken. Hierbij wordt er gekeken naar kleurechtheid en of de huidtinten juist zijn.
Indien nodig kan er een kleine aanpassing gedaan worden in Photoshop. Binnen 14 dagen ontvang je van ons een link naar de persoonlijke foto gallery met de bijbehorende toegangscode. Hier vind je de gemaakte opnames en mag er een keuze gemaakt worden welke foto's je wil ontvangen in hoge resolutie.